Недопущення продовження локдауну: депутати Тернопільської обласної ради звернулися до Президента України

Опубліковано:
21 Січня, 2021

Сьогодні, 21 січня, відбулася четверте пленарне засідання першої сесії Тернопільської обласної ради. Розпочалося засідання із коляди благословенням владики священнослужителів.

Відтак під час засідання депутати підтримали звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення продовження локдауну в Україні. Зокрема до керівництва держави звертаються з проханням від підприємців краю, а саме: забезпечити усім підприємцям, незалежно від виду діяльності, можливість працювати під час карантинних обмежень; створити рівні умови при реалізації всіх товарів і послуг суб’єктами підприємницької діяльності незалежно від форми власності; звільнити підприємців від сплати ЄСВ, ПДФО за січень та плати за ліцензії за І квартал 2021 року тощо.

Також обласна рада прийняла звернення щодо необґрунтованого підвищення тарифів на комунальні послуги.

Додамо, що сьогодні в Чортківському районі люди вийшли на мітинг. Протестувальники вимагають скасувати нові тарифи на газ та газопостачання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #локдаун, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сесія, #тарифи, #тернопіль, #тернопільська обласна рада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: