На Тернопільщині викрили осіб, що збували паливні картки за заниженою вартістю

Опубліковано:
21 Січня, 2021

Тернопільською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 212 КК України, досудове розслідування у якому розпочате  слідчим управлінням Головного управління ДФС у Тернопільській області, щодо осіб, які незаконно збували талони на пальне і нафтопродукти за заниженою ціною.

Правоохоронцями викрито осіб, які здійснювали  протиправну реалізацію дрібним оптом та в роздріб паливних LPG талонів та смарт карток в обласному центрі. Вони пропонували картки,  за ціною зниженою на 3-4 грн. за літр палива,  залежно від  бренду та марки пального, без сплати відповідних податків та інших обов’язкових платежів до державного бюджету України.

З метою припинення протиправної діяльності зловмисників, виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, проведено 6 обшуків на території Тернопільської та Вінницької областей.  Під час обшуків вилучено документи, мобільні телефони,  смарт картки й талони на пальне  в кількості понад 130 т.

Вирішується питання про накладення арешту на вказане майно.

Досудове розслідування триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паливо, #талон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: