Тернополяни просять дозволити працювати підприємцям, що ремонтують мобільні телефони і продають до них деталі

Опубліковано:
20 Січня, 2021

«Надати дозвіл на здійснення підприємницької діяльності у сфері обслуговування та ремонту засобів мобільного зв’язку, що забезпечить громадян м.Тернопіль зв’язком з невідкладною швидкою допомогою», – таку петицію у єдиному реєстрі місцевих петицій зареєструвала Оксана Тимощук. Зокрема, у тексті петиції йдеться:

«Відповідно до Закону України “Про звернення громадян” Стаття 23-1. Електронна петиція, порядок її подання та розгляду та у зв’язку з тим, що згідно Постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 09.12.2020 року «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» не передбачено дозволу на обслуговування засобів мобільного зв’язку і продаж комплектуючих необхідних для їх повноцінного функціонування.

Прошу: Дозволити в межах своїх повноважень, ремонт засобів мобільного зв’язку, та продаж аксесуарів технічно необхідних для засобів зв’язку (зарядні пристрої, кабелі та енергоносії до мобільних телефонів) в місті Тернопіль. Це життєво необхідні речі для забезпечення безпеки та отримання медичної допомоги.

Додатково доводимо до Вашого відома, що такий дозвіл не буде мати жодних негативних наслідків щодо розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, так як звертання за послугами ремонту та купівля технічно необхідних аксесуарів до них має дуже малу кількість і не буде мати впливу на мобільність людей під час локдауну, проте ці поодинокі випадки будуть мати пряму і невідкладну життєву необхідність для обслуговування громадян у сфері зв’язку.

Також доводимо до Вашого відома що ми звернулись до президента України з аналогічним проханням з петицією і впевнені що Він підтримає це цілком раціональне і розумне рішення, але Ви маєте змогу вирішити це значно швидше і звробити умови життя в саме нашому місті безпечнішими і розумнішими», – зазначає авторка.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: