Сергій Притула зустрінеться з громадськими активістами зі всієї України

20.01.2021 08:43   Джерело: Центр розвитку громадcької активності
Опубліковано : Оксана Горобець

Наприкінці минулого року команда громадської організації «Освтіньо-аналітичний центр розвитку громад» запустила рубрику #ЗапальнаРозмова, у якій громадські активісти та всі бажаючі мають можливість поспілкуватися з відомими спортсменами, акторами, волонтерами, управлінцями, бізнесменами та з іншими людьми, які досягли значних успіхів у своїй справі.

Нещодавно стало відомо, що гостем другого випуску рубрики #ЗапальнаРозмова буде Сергій Притула. Основна тема розмови – громадська діяльність.

Онлайн-розмова відбудеться 20 січня об 15:00. Для участі в події необхідно зареєструватися за цим посиланням.

Вже традиційно учасники онлайн-зустрічі зможуть задати питання героєві рубрики. Автор найкращого запитання, на думку Сергія Притули,  отримає від нього подарунок.

Нагадаємо, що гостем першого випуску рубрики був відомий спортсмен Дмитро Підручний, який розповів про свої спортивні будні, поділився досвідом в громадській діяльності та розкрив плани щодо своєї роботи після завершення спортивної кар’єри. Переглянути відео-запис розмови можна тут. Зазначимо, що авторка найцікавішого запитання, яке визначив сам Дмитро, отримала від нього подарунок – спортивний біб з автографами членів Національної збірної України з біатлону.

Не проґавте унікальну можливість поспілкуватися з відомим телеведучим, почути відповідь на своє запитання та отримати від нього подарунок.

Захід проходитиме в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності», який реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Центр розвитку громадcької активності  

Коментарі