З лікарні в Бережанах «зняли» понад 5 млн грн

Опубліковано:
20 Січня, 2021

Містечко на Тернопільщині через безгосподарність обласних чиновників втратило на будівництві лікарняного відділення 5,2 млн. грн.

Про це написав в себе у фейсбуці народний депутат Іван Чайківський.

«В умовах ковідної пандемії державна субвенція в розмірі 6,8 млн.грн. була спрямована на будівництво приймально-діагностичного відділення. Освоїти встигли 1,6 млн.грн. Тепер ні грошей, ні відділення», – констатує народний обранець.

За його словами, це сталося через неузгодженість в діях чиновників обласного рівня. Тому неосвоєні кошти наприкінці минулого року довелося повернути в державний бюджет.

«Все це по факту тепер лягає на бюджет громади, хоча лікарня вважається опорною. Добре, що голова Бережанської громади Ростислав Бортник розуміє ситуацію та намагається її вирішити в користь людям, навіть всупереч безпорадним рішенням обласних чиновників». – написав І.Чайківський.

Тепер лишається тримати питання на контролі, щоб при найменшій можливості спрямувати державні кошти на добудову цієї лікарні, як особливо-важливого об’єкту в часі пандемії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережанська лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: