Почни підкорювати дивовижний світ Minecraft разом з LEGO

Опубліковано:
18 Січня, 2021

Компанія Lego ніколи не розчаровує своїх шанувальників. Кожен продукт відрізняється максимальною деталізацією і високою якістю. Це правило як ніколи актуально під час випуску серій, адже компанія представила відразу декілька наборів, що присвячені знаменитій тривимірній грі Minecraft. Спробуйте вже зараз відкрити для себе світ LEGO Minecraft на allo.ua, і кожен набір дозволить побудувати знайомі і такі улюблені об’єкти. 

Переваги серій Майнкрафт 

Конструктор став реальним аналогом відомої комп’ютерної гри, який перенесе вас у світ об’ємної тривимірної графіки. Відомі сценки втілити можна в будь-який момент власними руками, не використовуючи планшет або ноутбук. Незалежно від обраної серії, в коробці буде не менше 400 деталей. У кожному комплекті можна зустріти:

  • збірні детальки;
  • предмети побуту;
  • дерева та рослини;
  • тварин. 

Найцікавіше, що фігурки взаємозамінні, тому навіть у разі втрати декількох детальок ви з легкістю зможете запозичувати їх з інших наборів. 

Для якого віку підійде набір? 

Виробник спростив завдання вибору комплекту: достатньо тільки переглянути рекомендації, які прописані на упаковці. Залежно від розміру деталей, їхньої кількості, складності збірки та інших моментів ви зможете підібрати набір як для 3-річного малюка, так і 9-річної дитини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конструктор, #лего
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: