Тернополян просять не викидати ялинки у сміттєві контейнери

Опубліковано:
17 Січня, 2021
Куплені зрізані «живі» ялинки та сосни, на жаль, мають короткий строк служби. Тернополяни вже помалу починають розбирати «новорічні красуні» та позбуватись їх. Та от комунальники наполегливо просять не викидати дерева у контейнери для сміття.

Їх можна залишити сміттєвому майданчику поруч з контейнером для твердих побутових відходів. При цьому, дерева закликають викидати вже без святкових декорацій. Згодом ці хвойні дерева будуть утилізовані комунальними службами.

—  Сухі ялинки є великогабаритними твердими побутовими відходами, тому їх не варто залишати у баках. Місце збору ялинок можна змінити, попередньо погодивши його з балансоутримувачем. Звідти їх уже вилучать працівники обслуговуючих підприємств, що здійснюють вивезення сміття, — наголошують в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

Варто зазначити, що у грудні 2020 року тернополяни придбали значно меншу кількість натуральних зрізаних ялинок та сосен, ніж у попередні роки. Натомість, особливої популярності серед жителів міста набули саджанці хвойних у горщиках, які згодом можна висадити у відкритий ґрунт.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«живі» ялинки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: