У Тернополі нагородили переможців новорічно-різдвяних конкурсів

Опубліковано:
15 Січня, 2021

У Тернополі нагородили переможців новорічно-різдвяних конкурсів «Різдвяне диво» та «Феєрія новорічного міста». Призи вручив міський голова Сергій Надал. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначив міський голова, уже традиційно у місті проводять новорічно-різдвяні конкурси. Навіть попри пандемію конкурс вдалося провести й у 2020 році.

«Наші вулиці, прибудинкові території, вітрини магазинів, території навчальних закладів стали ще красивішими. Бажаю усім вам у новому році міцного здоров’я та наснаги. Нехай ці свята принесуть здійснення того, чого ви бажаєте», – каже Сергій Надал.

Відтак, переможцям вручили подяки міського голови та грошові сертифікати за оригінальність і творчий підхід у представленні християнських традицій нашого краю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Різдвяне диво», #«Феєрія новорічного міста», #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: