Тернопільщині передали 48 тис. систем швидких тестів на COVID-19

Опубліковано:
15 Січня, 2021

Сьогодні, 15 січня. Тернопільщина отримала партію швидких тестів на COVID-19. Відтак 48 тис. систем на суму майже 8 млн грн розподілять між центрами медико-санітарної допомоги області. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає начальниця управління охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко, отримані тести призначені для роботи сімейного лікаря. Зокрема коли пацієнт звертатимуться зі симптомами простуди, то сімейний лікар зможе швидко діагностувати COVID-19

«Дослідження проводиться безпосередньо у кабінеті. У випадку позитивного результату, пацієнт скеровується на ПЛР-тестування, – повідомила начальниця управління охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко.

Час очікування результату мінімальний – 10-15 хвилин. Відтак використання швидких тестів на антиген COVID-19 значно пришвидшить діагностику та полегшить роботу сімейних лікарів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тести
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: