«Уже заготували 19 тис. тонн піску»: Тернопільщина підготовлюється до снігопадів

Опубліковано:
14 Січня, 2021

На Тернопільщині підготовлюються до погіршення погодних умов. Уже заготовили 19 тис. тонн піску та 4.5 тис. тонн солі. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає начальник управління капітального будівництва Віктор Соколовський, область абсолютного готова до снігопадів та зниження температур.

«При потребі 15 тис. тонн піску і 4 тис. тонн солі ми уже маємо 19 тис. тонн піску та 4.5 тис. тонн солі. Цього абсолютно вистачає для цілої зими з постійними морозами. Якщо десь є не посипана дорога, то водії можуть звернутися за номером 43-11-18, після чого відбувається оперативна реакція. Для боротьби зі стихією в області залучено 4 організації, між якими рівномірно розділено райони, в кожній з них є близько 1000 працівників та 500 одиниць техніки. Також вже на цей час є 364 договори на ручну посипку проблемних ділянок», – каже Віктор Соколовський.

Також під час засідання прийняли рішення організувати роботу, щодо розгортання в населених пунктах мережі пунктів обігріву.

Додамо, що згідно з прогнозами синоптиків на Тернопільщині очікується 15 – 20º морозу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #синоптики, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: