З наступного тижня у школах Тернополя розпочнуться канікули

Опубліковано:
13 Січня, 2021

У школах Тернополя з 18 до 24 січня триватимуть канікули. Відповідні повідомлення від класних керівників вже отримали батьки тернопільських школярів. Про це повідомляє «Файне місто».

Як зазначає начальниця управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк, таке рішення прийняли через чисельні звернення батьків.

«Врахували також той факт, що в Україні запроваджено локдаун. Канікули триватимуть до 24 січня. Це ті канікули, які мали бути у дітей у лютому, їх перенесли на 18-24 січня», – каже Ольга Похиляк.

За словами ж самих батьків учнів, таке рішення теж є не виходом із ситуації. Адже воно майже нічого не змінило. Діти і так були вдома.

«Навіщо ці канікули, який в них смисл. Тепер, скоріше за все, у дітей не буде весняних канікул, бо шкільний матеріал всерівно потрібно буде пройти. Тому, я не бачу нічого доброго у такому рішенні», – каже мама школярки другого класу пані Галина.

Нагадаємо, що з 18 по 24 січня в Україні діють нові карантинні обмеження. У цей період учням заборонено відвідувати заклади загальної середньої освіти незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти та спеціальних закладів освіти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #карантин, #коронавірус, #локдаун, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: