Добрі справи: не лише різдвяні подарунки, а й тепло щасливих сердець

Опубліковано:
13 Січня, 2021

Як важливо у ці святочні дні відчути й усвідомити глибинну сутність Різдва, аби пронести його невидиме сяйво упродовж не лише наступних трьохсот п’ятидесяти шести днів, а й всього подальшого життя. Зрештою, жити з Різдвом у серці щодня. Завдання не з легких, адже вимагає щоденних зусиль у праці, в першу чергу, над собою, над внутрішньою трансформацією…

Щаслива нагода трапилась мені у ці січневі дні: бути присутньою на Різдвяному квесті (вікторині-змаганнях) «Народження Ісусика», який відбувся у просторому холі «КвітоЦентру» (Іванна Бойко). А ще – познайомитись із його натхненницею, чотириразовою рекордсменкою України і Книги рекордів Гіннеса з масажних технологій, віце-президенткою організації «Здоров’я ділової жінки України», членкинею правління ГО «Планета вільних людей», координаторкою національних рекордів України, власницею масажного салону «Body Line», громадською діячкою, волонтеркою, організаторкою багатьох благодійних проєктів у рідному місті Тернополі – Оксаною Петришин. Пані Оксана переконана, що тільки праця в команді дає позитивні результати. На згаданий захід були запрошені діти сироти та напівсироти.

Ми прагнули подарувати дітям радість свята. І щоб вони новонародженому Ісусику принесли свої «дари»: колядки та добрий настрій, – каже пані Оксана.  – Ми зібрались тут, щоб прославити дух Різдва, новонароджене Дитятко, яке кличе нас любити, вірити, бути щасливими, робити добрі справи. Це вже третій захід, хоча, насправді, ми не все афішуємо.

Захід розпочався з молитви-благословення, яку мовив о. Андрій. Програма була надзвичайно насиченою: виступ вертепу будинку культури Байковецької ОТГ, святкова імпреза у виконанні молодшої групи спільноти «Бум» парафії Святої Параскеви греко-католицької церкви села Байківці (настоятель о. Віталій Дзюба), дітей з Великих Бірок. А ще Оксана Петришин презентувала колекцію мистецьких робіт двох обдарованих сестричок Марії та Ольги Загребельних, які вишивають бісером картини. Аромостилістка і візажистка Надія Шевчук оригінально «прикрашала» диво-малюнками щічки присутніх діток. Відбулися майстер класи з приготування куті (Олена Мачуга), вареників (Ірина Миска), частування борщиком (Наталія Кравчук), приготування смаколиків («Шумськхліб»), «Збери різдвяний вертеп» (Наталія Лисак). 25 сертифікатів отримали дітки на вивчення англійської мови від дитячого навчального клубу «ВладМарк». Модераторами і волонтерами були Марія Петришин (ведуча) та її однодумці із «Лідерського руху» (команда 111): Віктор та Ольга Грищуки, Володимир Рудь, Ярослав Мойсюк, Зоряна Олендер. До слова. Пані Зоряна надзвичайно талановита особистість (ТОВ «Град Світлий»), художниця. Ознайомила із соціальним проєктом «Даруємо життя». Її авторські полотна стали справжньою окрасою тамтешньої лісової галявини.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Body Line, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оксана петришин, #різдво, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: