За попередню добу коронавірус забрав життя 2 мешканців Тернопільщини. Вік загиблих – 65-86 років.

Як повідомляє ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України», помер чоловік 86 р. Борщівський район с. Королівка, чоловік 65 р. Тернопільський район смт Великі Бірки. Також на Тернопільщині за попередню добу підтвердили 83 нових випадки COVID-19.

«Ми маємо не істинне зниження захворюваності, а статистичне. Воно пов’язане із меншою кількістю звернень за медичною допомогою та меншою кількістю тестувань, що пов’язано із новорічними святкуваннями. Якщо послуговуватися іншими критеріями, зокрема, показниками летальності, то за 11 днів померло 27 людей. Якщо буде зберігатися така динаміка, то ми ризикуємо до кінця місяця отримати близько 70 летальних випадків. Це серйозна загроза», – зазначив лікар-епідеміолог Володимир Паничев.

Відтак станом на 12 січня в області на COVID-19 хворіє майже три тисячі осіб. З них – 442 людини перебувають на стаціонарному лікуванні. Майже три сотні потребують кисневого забезпечення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: