У нардепа з Тернопільщини Володимира Гевка виявили коронавірус. Про позитивний тест на COVID-19 депутат повідомив на свої сторінці у фейсбук.

«Друзі, цього разу у статистиці нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 є і мій результат. Попри мою обережність і практично постійне перебування у масці в людних місцях, я все ж захворів. Дався в знаки мій насичений графік різних зустрічей з багатьма людьми! Тому в чергове закликаю усіх максимально залишатись дома і без потреби не наражати себе та своїх близьких на небезпеку», – пише Володимир Гевко.

Додамо, на днях повідомили,  що повторно коронавірус виявили в голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимири Труша.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Гевко, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: