Без тренажерів, але з ковзанками. Як локдаун-2021 працює у Тернополі

11.01.2021 11:13   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Новини Тернопілля

 

 

Протягом доби поліціянти виявили 50 порушень карантинних обмежень та склали 41 протокол за відсутність захисних масок, ще 9 порушень стосувалися діяльності закладів.

Попри карантин, у Тернополі частина закладів громадського харчування продовжує працювати тільки на доставку їжі та самовиніс. Один із місцевих рестораторів Тарас Ковальчук, який зараз реєструє свою релігійну організацію "Братство лисих", розповів, як працює його заклад під час локдауну.

 

"У нас просто недолюблюють рестораторів. Салони краси працюють. Ми працюємо згідно з чинним законодавством. Тобто, заклад працює на самовиніс і доставку, а люди, які хочуть відвідати храм “братства лисих” приходять, можуть провести служіння, причаститися в звичному режимі. Традиційно, як це відбувалося у попередній період. Якщо локдаун, то тоді потрібно закрити всіх. А якщо тільки вибірково: когось десь трошки, ну тоді вибачайте хлопці. Так не може бути. Або ми закриваємо все, дійсно все закриваємо, або не бавимося", – каже Ковальчук.

Центральний ринок продовольчих товарів у Тернополі працюватиме й далі, а ринок непродовольчих товарів буде закритий до 25 січня.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Суспільне  

Коментарі