Сповідь: Нещодавно я зрадила чоловікові...

10.01.2021 23:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Зовсім нещодавно я зрадила чоловікові. Це був молодий хлопець, йому всього лише 24. Я зробила це просто тому, що мені стало цікаво, мовляв, а що ж буде?

Я заміжня вже 7 років, росте п’ятирічна дочка. Чоловіка я кохаю, і 7 років тому, коли заміж виходила, теж дуже кохала. Досвіду стосунків з чоловіками до нього у мене не було. Для всіх ми ідеальна сім’я, чоловік прекрасно до мене ставиться, але у мене є проблема, про яку ніхто не знає.

Зовсім нещодавно я вперше була невірною чоловікові. Це був молодий хлопець, йому всього лише 24. Я зробила це просто тому, що мені стало цікаво, мовляв, а що ж буде? У той час у нас з чоловіком були розбіжності, суперечки, недомовки. Відбувалося це через те, що ми обоє дуже сильно втомлювалися на роботі, швидше за все.

Я повелася дуже негідно, адже чоловік в мене дуже любить, постійно виконує прохання, говорить про те, як сильно кохає. Після цього вчинку мене мало не з’їла совість.  

Після цього випадку у нас покращилися стосунки і атмосфера в родині. Звичайно, мені було дуже соромно і я намагалася якось загладити провину. Чоловік нічого не знав про ту миттєву слабкість. І ось, знову така ж ситуація: ми знову озлоблені одне на одного, знову сваримося, і я знову йду на аналогічний вчинок. І знову все прекрасно!

З тієї останньої “пригоди” минуло півроку. І я зараз на домінуючій позиції в своїй родині. Але мене не покидає відчуття того, що я повинна бути трохи винуватою перед ним за щось. Хоч для всіх я завжди все виконую на відмінно, всі родичі ставлять мене в приклад. А я постійно відчуваю ніби завинила перед чоловіком.

Здається, мої походеньки – це ще і якась емоційна розрядка, виплеск енергії. На якийсь час все стає добре. Скажіть, було у когось таке? Довго тривало?

Особлива


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі