Ryanair призупинила більшість рейсів із Києва. Компанія залишила лише 3 маршрути з 30

Опубліковано:
10 Січня, 2021

Авіакомпанія Ryanair скоротила польоти 70% маршрутів із Києва до кінця березня, коли авіакомпанії переходять на літній сезон. Без перерви продовжать виконувати лише 3 рейси з 30.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на Avianews

З Києва літаки компанії продовжать літати лише до Відня, Валенсії та Берліна. Проте з першої половини лютого Ryanair відновить маршрути в Пафос, Краків, Познань, Мадрид, Лондон і Манчестер.

До кінця березня авіакомпанія літатиме вже за 26 маршрутами з 30. Доля рейсів у Барселону, Бидгощ, Дублін і Кельн наразі невідома — вони вилучені з розкладу.

Крім того, Ryanair скоротила польоти і з інших міст України. Зокрема, компанія до літнього сезону не виконуватиме маршрути з Харкова та Херсона. У Львові лоукост залишив лише рейс до Лондона, а з 1 лютого відновить польоти в Болонью. З початку лютого компанія також виконуватиме рейси з Одеси у Краків, Дюссельдорф, Веце та Гданськ.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ryanair, #літак
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: