Тернопільські ресторани працюють, не зважаючи на локдаун

Опубліковано:
9 Січня, 2021
Попри запровадження жорсткого карантину у Тернополі частина закладів громадського харчування продовжують працювати. Один із місцевих рестораторів Тарас Ковальчук, який зараз реєструє свою релігійну організацію “Братство лисих”, розповів про те, як працює його заклад від сьогодні.

“В нас просто в нелюбов попали ресторатори. Cалони краси працюють. Просто ресторатори попали в якусь таку нелюбов і організатори масових заходів. Ми працюємо згідно чинного законодавства. Тобто, заклад працює на самовиніс і доставку, а люди, які хочуть відвідати храм “братства лисих” приходять, можуть провести служіння, причаститися в звичному режимі. Традиційно, як це відбувалося у попередній період. Якщо локдаун, то тоді всіх. А якщо тільки вибірково: когось десь трошки, ну тоді вибачайте хлопці. Так не може бути. Або ми закриваємо все, дійсно все закриваємо, або не бавимося”, – каже Тарас Ковальчук.

Також у Тернополі частина закладів громадського харчування до 25 січня працюватимуть тільки на доставку їжі та замовленнях на винос. Ще частина не працюватиме.

Центральний ринок продовольчих товарів у Тернополі роботу розпочне з 9 січня, сьогодні там вихідний. Ринок непродовольчих товарів закритий до 25 січня. Про це повідомив директор Центрального ринку Тернополя Юрій Ворко, передає Суспільне. Тернопіль

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #локдаун Тернопіль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: