В 2-х громадах Тернопільщини починають системну роботу

Опубліковано:
8 Січня, 2021
Першу нараду з підготовки одного з базових документів – паспорту громади – провели у Козові та Великій Березовиці.

Про це написав у себе на фейсбук-сторінці народний депутат, в округ якого входять ці громади, Іван Чайківський.

“Є загальне розуміння, що будинок не будується однією цеглою, чи піском, чи цементом. Все має бути в комплексі, тоді споруда постане на роки. Так і зараз в новоутвореній громаді: політична воля, економічне підґрунтя та соціальний захист мають дати поштовх до розвитку і процвітання Козови. А паспорт громади – це міцна основа, на якій разом збудуємо спільний дім для всіх козівчан”. – написав нардеп.

null

 

За словами пана Чайківського, паспорт громади це основоположні дані, від яких варто відштовхуватися і в роботі, і в розвитку, і в стратегії. А в майбутньому – це перспектива грантової роботи, і розробка стратегії розвитку громади, і орієнтир для щоденного звірення годинників.

“Впевнений, що робота буде якісною, а показники щороку тільки покращуватимуться!”, – підсумував Іван Чайківський на нараді у Великоберезовицькій ОТГ.
 
null

Нагадаємо, що у двох громадах, про які йдеться, головами громад мешканці обрали висуванців партії “За майбутнє” Сергія Добалюка (Козова) та Андрія Галайка (В.Березовиця)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громади тернопільщини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: