Тернопільщина: чи курсуватимуть потяги під час локдауну?

Опубліковано:
8 Січня, 2021

У період локдауну потяги далекого й приміського сполучення продовжуватимуть курсувати. Про це повідомляє Укрзалізниця.

Пасажирів же закликають дотримуватися обов’язково маскового режиму під час подорожей та користуватися антисептиком. Також Укрзалізниця додатково призначила 17 поїздів для перевезення пасажирів під час зимових свят.

Додамо, що З 00:00 8 січня 2021 р. по 00:00 25 січня 2021 р. на території України розпочали діти нові карантинні обмеження. Відтак забороняється: приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень, замовлень на винос та закладів громадського харчування в аеропортах; приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах, крім приймання відвідувачів у закладах, визначених у підпункті 4 цього пункту; приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності; приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #локдаун, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потяги, #тернопіль, #тернопільські новини, #укрзалізниця
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: