Тернополянин втратив 40 тисяч гривень через необачність

Опубліковано:
7 Січня, 2021

За обіцянку пригнати з-за кордону та розмитнити авто тернополянин заплатив невідомому майже 40 тисяч гривень. Не отримавши обіцяного та втративши заощадження, чоловік звернувся у поліцію. Кримінальне провадження правоохоронці відкрили за частиною 1 статті 190 ККУ – шахрайство.

Потерпілий розповів, на одному з сайтів він знайшов оголошення про послуги щодо пригону та розмитнення автомобілів з-за кордону. Зателефонувавши за вказаним номером, тернополянин дізнався, що автор оголошення уже тривалий час займається такою справою, має напрацьовану клієнтську базу і що найважливіше – бере за це невеликі гроші.

“Спокусившись на пропозицію незнайомця, житель Тернополя за декілька разів перерахував йому майже сорок тисяч гривень. Спочатку незнайомець причиною відтермінування виконання своєї роботи називав карантин, далі «годував» обіцянками, врешті перестав входити на зв’язок. Обдурений тернополянин звернувся із заявою до поліції”, – повідомили у поліції.

Правоохоронці вживають заходів, аби встановити особу пройдисвіта, а тернополян закликають не вестися на спокусливі пропозиції, і в жодному випадку не віддавати грошей, не побачивши того, що купуєте. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: