У Бучачі провели змагання серед дітей на складання кубика Рубика – Чемпіонат Cube Fest. Участь взяли 28 школярів. Ініціювали проведення змагань Бучацька ліга старшокласників, зокрема куратор – Оксана Гойда та відділу культури, молоді і спорту. Головою журі була керівниця районної державної адміністрації Олена Кравчук. Вона привітала усіх дітей та сказала, що горда за молоде, талановите молоде покоління та нагородила переможців кубками, медалями, грамотами, а також подарувала їм символічні горнята. Також подяки  отримали головний суддя, представник Всесвітньої асоціації кубика, консультант заходу –  Степан Джурило та судді – Денис Гайнецький.

«Завданням заходу було виявити та підтримати дітей, що володіють високими інтелектуальними здібностями, зацікавити школярів до складання кубика Рубика. Учасники показали неймовірні здібності і були задоволені, що отримали змогу поділитись своїми вміннями та навчитись чогось нового», – розповідає організаторка змагань Оксана Гойда.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #кубик Рубика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: