«Коляда у вишиванках»: У Тернополі скасували масовий флешмоб

Опубліковано:
6 Січня, 2021
У різдвяні свята в найбільшому ТРЦ Тернополя «Подоляни» мав відбутися масовий флешмоб «Коляда у вишиванках» в рамках проекту «Україна колядує». Втім, пандемія внесла свої корективи.

Так, з’явилася офіційна інформація від організаторів заходу про те, що флешмоб відмінили через ситуацію із коронавірусом.

Суть флешмобу полягала в тому, що, згідно із сценарієм, несподівано у холі мали починати колядувати окремі люди (організатори дійства), одягнені у вишиванки, йдучи до головної ялинки в центрі ТРЦ. Згодом до них мали долучатися інші колядники і звичайні відвідувачі, які стали випадковими свідками заходу. Так, люди святковою колядою прославляли б народженого Христа…

Так було у попередні роки, але, на жаль, не цьогоріч. Зваживши усі ризики та, зважаючи на запровадження в країні локдауну, організатори були змушені відмовитися від ініціативи та скасувати захід.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #флешмоб «Коляда у вишиванках»
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: