У Тернополі підвищили тарифи на транспортування газу для населення

Опубліковано:
5 Січня, 2021

Нацкомісія, що регулює сфери енергетики і комунальних послуг, в понеділок, 4 січня, змінила тарифи на розподіл газу. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Тарифи вказані без урахування податку на додану вартість 20%. Тарифи підвищені для 43 газорозподільних компаній. Середня вартість тарифів операторів газорозподільних мереж становить 1,53 грн за куб. м.

Так, у Тернопільгаз ціна 2,17 грн за куб. м., а в Тернопільміськгаз — 0,88 грн за куб. м.

Найнижчий тариф на доставку газу заплатять споживачі Київгазу – 0,31 грн за куб. м, споживачі Харківміськгазу – 0,35 грн за куб. м, і Кременчукгаз – 0,39 грн за куб. м.

Найбільше доведеться платити споживачам компанії Газовик – 2,55 грн за куб. м, Газопостачсервіс – 2,46 грн за куб. м, а також споживачі Лубнигазу – 2,45 грн за куб. м.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #газ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тариф, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспортування, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: