В м. Теребовля, що на Тернопільщині, міський голова подав у відставку

Опубліковано:
5 Січня, 2021

Це було офіційно оприлюднено на другій сесії міськради восьмого скликання, на її першому пленарному засіданні 5 січня 2021 року.

На дане засідання депутатів Теребовлянської міськради виносилося 519 питань, але першим було розгляд заяви голови Теребовлянської ОТГ Сергія Поперечного про складення його повноважень. Засідання вів секретар міськради Володимир Довгань і саме він повідомив про порядок денний та, що вирішено було міськрадою по даному питанню. Сюди входило, зокрема таке: задовільнити заяву С. Поперечного, звільнити голову із займаної посади з 05.01.2021року, в зв’язку з достроковим припиненням його повноважень, доручити секретарю міськради Володимиру Довганю тимчасово виконувати обов’язки голови міськради з моменту звільнення С. Поперечного та до обрання нового міського голови на позачергових виборах.

null

Кадрові питання по призначенню сільських старост деяких сіл депутати міськради перенесли на наступне засідання, яке відбудеться, за словами пана В. Довганя, 12-13 січня цього року.

null

Зрозуміло, всіх присутніх на цьому відкритому засідання сесії міськради цікавили питання чому голова подав у відставку і чому його немає на даному засіданні. Такі запитання були задані секретарю міськради із залу, але він нічого не повідомив, говорячи, що це йому невідомо. Все ж про причину відставки голови та відношення до цього висказав свою думку один із депутатів міськради, лідер коаліції більшості,  пан Петро Майовський( з його словами можна ознайомитись, переглянувши коротке відео нижче). Також він висловив сподівання, що кардинальних кадрових змін при майбутньому новому голові ОТГ не передбачається.

Віктор Аверкієв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Сергій Поперечний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: