Одинокі мешканці Тернопільщини отримали продуктові набори напередодні Різдва Христового

Опубліковано:
5 Січня, 2021

Напередодні Різдва Христового близько 200 одиноких жителів Тернопільської громади отримали продуктові набори до святкового столу. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає директор Тернопільського територіального центру соціального обслуговування населення Віталій Хоркавий, 4-5 січня волонтери і соціальні працівники відвідають одиноких людей, заспівають для них українські колядки та подарують продуктові пакети».

«Через пандемію COVID-19 самотні люди стали ще більш одинокими. Часто це люди похилого віку, які перебувають в зоні ризику. Їм потрібен догляд та піклування, адже навіть такі прості речі, як придбання продуктів та ліків, не всім під силу. Тим паче зараз, коли вони наражають себе на небезпеку захворіти на вірус», – розповідає директор Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення Віталій Хоркавий.

До слова, відділення денного перебування Центру щотижня організовує цікаве та корисне дозвілля для жителів громади, взяти участь у заходах центру можна за попереднім записом. Детальна інформація за телефонами: (0352)22-02-62, (067) 530-59-40.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #різдво, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: