На Тернопільщині за 2020 рік відремонтували 14 об'єктів

01.01.2021 08:43   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Оксана Горобець

На Тернопільщині за 2020 рік у рамках програми «Велике будівництво» відремонтували 14 об'єктів. Це садочки, школи, спортивні зали та стадіони. Про це повідомляє голова ОДА Володимир Труш.

«Нам часто закидали, що ми добудовуємо об’єкти, розпочаті у попередні роки. Я досі вважаю, що це було правильним рішенням, в результаті якого в області працює 14 нових об’єктів. Це, як на мене, господарський підхід. Ми довели до ладу, те що залишалося в підвішеному стані і тепер можемо розпочинати роботу над новими проєктами», - каже Володимир Труш.

Також в рамках програми «Велике будівництво» а Тернопільщині відремонтували більше сотні кілометрів доріг державного та місцевого значення.

«Частиною «Великого будівництва» є ремонт доріг. Чесно кажучи, я пишаюся результатами роботи у цьому напрямку. Зокрема дорогою М-19. Для мене це було принциповим питання. Ми довели, що можна взяти і зробити», - додає Володимир Труш.

Нагадаємо, що нового року на Тернопільщині розпочнеться реалізація президентського проєкту «Велика реконструкція». Реалізовуватимуть його за кошти держбюджету. Також у 2021 році закінчать будівництво школи у Підгородньому, оскільки цей об'єкт є перехідним.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі