Міський голова Тернополя Сергій Надал отримав нагороду «Людина року 2020» від журналу «City Life»

31.12.2020 07:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Оксана Горобець

29 грудня у Тернополі відбулася презентація свіжого номеру журналу «City Life Business» та нагородження кращих тернополян титулом «Людина року 2020».

Серед тих, хто отримав почесну нагороду був і міський голова Сергій Надал. Очільнику міста вручили відзнаку «Людина року» у номінації «Кращий мер 2020 року м. Тернополя» за розвиток і процвітання міста.

null

«Видання «City Life» є одним із наймодніших глянців Західної України. Дуже приємно, що засновники журналу є не лише креативними та успішними у журналістиці, але й активними волонтерами, - відзначив Сергій Надал. - Дякую вам за участь у багатьох благодійних та соціальних проєктах. Це - чудовий приклад соціально-відповідального бізнесу, коли компанії та підприємці дбають не лише про розвиток свого бізнесу, але й про розвиток громади. Дякую також усім тернополянам, які своєю щоденною працею роблять наше місто кращим».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі