Ревізор відділу адміністрування податків і зборів Тернопільщини постане перед судом

Опубліковано:
30 Грудня, 2020

За принципової позиції прокурора Теребовлянської місцевої прокуратури притягнуто до адміністративної відповідальності державного ревізора – інспектора відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Теребовлянського управління ГУ ДФС в Тернопільській області.

Встановлено, що чиновник у липні  та листопаді 2019 року, в умовах реального конфлікту інтересів, проводив камеральні перевірки декларацій підприємства, на якому головним бухгалтером працює його дружина .

Оскільки інспектор ДФС не повідомив про такі дії свого безпосереднього керівника, він скоїв адміністративні правопорушення, передбачені ч.1 та ч.2 ст. 172-7 КУпАП.

Теребовлянським районним судом винесено постанову про накладення адміністративного стягнення на винну особу у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вирок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ревізор, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: