У Тернополі відкрили оновлений сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду

Опубліковано:
30 Грудня, 2020

У Тернополі на вул. Лисенка відкрили оновлений сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду області. Це сучасне і просторе приміщення зі зручними залами очікування. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

За словами начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик, раніше сервісний центр був розміщений у центрі міста. Але приміщення було орендоване.

«Це приміщення збудоване у 1974 році, і у 2012 році було передане Пенсійному фонду України. А цього року було виділено кошти, і за три місяці ми зробили ремонт. Зараз в нас працює 17 осіб, які обслуговують громадян. Зазвичай протягом дня до одного фахівця звертається 15-20 людей. А якщо людина має електронний підпис, то вона може з дому зареєструватися на онлайн порталі Пенсійного фонду і отримати потрібну інформацію у режимі онлайн», – розповів начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик.

Приміщення нового сервісного центру Пенсійного фонду є абсолютно доступним для людей з обмеженими можливостями. Діє електронна черга, яка впорядковує процес обслуговування громадян та робить його оперативнішим.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсійний фонд, #сервісний центр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: