Померла від коронавірусу: у Тернополі речі жінки викинули посеред вулиці

Опубліковано:
30 Грудня, 2020

У Тернополі на проспекті Бандери, 82 мешканці квартири утворили сміттєзвалище посеред вулиці. Вони викинули усі речі попередньої власниці квартири, яка, за попередньою інформацією, померла від коронавірусу.

Сусіди та комунальники звернулися до нових власників, які утворили сміттєзвалище, але двері ніхто не відкривав. Не очікуючи на те, що недобросовісні спадкоємці знайдуться та проведуть прибирання або хоча б спакують речі у мішки для відходів, комунальники здійснили прибирання.

«Оскільки нові власники ще не зареєстровані у вказаній квартирі, то це означає, що нарахування за вивезення ТПВ для них не здійснюється. Втім, навіть оплата за цю послугу не дає нікому права створення стихійного звалища у дворі. Працівники підприємства “Східний масив” зробили все можливе, щоб через недобросовісних сусідів не потерпали інші жителі будинку, провівши безкоштовне прибирання та вивезення даних відходів», – зазначають у Тернопіль житлово-комунальний.

До слова, людей закликають не бути байдужими до таких вчинків сусідів та обов’язково робити зауваження та викликати інспекторів муніципальної поліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #звалище, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: