Одинокі жителі Тернопільської громади отримали продуктові набори

Опубліковано:
29 Грудня, 2020

Напередодні Нового року та Різдва похилі мешканці Тернопільської громади отримали продуктові набори до святкового столу. Допомогу одиноким людям похилого віку передали працівники Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Усіх небайдужих тернополян також закликають долучитися до допомоги одиноким літнім людям, малозабезпеченим, багатодітним сім’ям та людям з інвалідністю. Також, як зазначають в Тернопільській міській раді, продовжується реалізовуватися благодійний проєкт «Місто турботи», в рамках здійснюють адресну доставку продуктових наборів для потребуючих.

До слова, долучитися до допомоги можна звернувшись до Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення, який знаходиться за адресою: вул. Лисенка, 8. Контактні телефони: (0352)23 53 68 або 067 4611075.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новий рік, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсіонери, #різдво, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: