Намагався вбити знайомого: на Тернопільщині засудили чоловіка

29.12.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Мешканець Тернопільщини намагався вбити знайомого через борг у 2000 доларів США. Суд визнав його винним і призначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Як повідомляє Тернопільська обласна прокуратура, маючи намір повернути позичені гроші чоловік зателефонував знайомому і назначив зустріч. Потерпіли погодився та приїхав до будинку чоловіка на власному авто. Впродовж години вони їздили містом, шукаючи спосіб обміняти валюту, призначену нібито для розрахунку за борги.

Згодом, зупинивши по вул. Чорновола у м. Хоростків, обвинувачуваний ударив ножем потерпілого у груди. Він встиг нанести йому 10 колото-різаних ран. Однак від смерті чоловіка врятував щільний зимовий одяг, а також обмеженість рухів нападника салоном автомобіля. Медики доправили пораненого до медичного закладу, а нападника затримали правоохоронці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі