У Тернополі правоохоронці вилучили наркотиків майже на мільйон гривень

Опубліковано:
29 Грудня, 2020

У Тернополі правоохоронці викрили групу людей, як організували бізнес з продажу заборонених речовин. Усі учасники незаконного угрупування наркомани з майже двадцятилітнім досвідом вживання.

Як повідомляють в поліції, учасники незаконного угрупування мешкали на різних масивах міста в багатоквартирних будинках, де по черзі й варили, розповсюджували та вживали наркотики. За грам опію продавці просили сто гривень, а 300 вартував грам марихуани. Дорожче коштували психотропні та лікарські нарковмісні препарати – приблизно по 600 гривень.

Основний товар організатор незаконного угрупування на власній дачі – за високим кам’яним забором, під сигналізацією та постійним відеонаглядом. Сам же товар заховав у сейфі. За реалізацією якого на «чорному ринку» вони могли заробити мільйон гривень. Також під час обшуків правоохоронці виявили вогнепальну зброю.

Наразі правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотичних речовин. За попередньою інформацією, макову соломку учасники незаконного угрупування купували у селян.

До слова, організатора наркобізнесу затримали. Йому обрали запобіжний захід тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 126 тисяч гривень. Вирішується питання про оголошення підозри іншим учасникам незаконних заробітків та обрання їм міри запобіжного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: