Напередодні свят священник з Тернопільщини відвідав воїнів із гостинцями (Фото)

28.12.2020 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Священник і доброчинець Андрій Любунь із командою однодумців-волонтерів вкотре вирушив на Донбас, аби провідати наших військових і привезти їм передачі з тилу. Перед мандрівкою на схід отець Андрій щиро подякував на власній сторінці у Фейсбуці всім небайдужим, які підтримали наших військовослужбовців.

null

До збору харчів і речей для воїнів долучилося чимало людей. Серед доброчинців —представники місцевої влади, підприємці, громади сіл та учні загальноосвітніх шкіл, вірні кількох парафій, активісти, представники громадських організацій. Люди передали військовим як кошти та необхідні речі, так і продукти. Бійці зокрема отримали домашні харчі, консервацію, мандарини, печиво, молочну продукцію тощо.

null

Завдяки передачам військові святкуватимуть із відчуттям затишку та любові тих, хто чекає їхнього повернення з перемогою.

null

«Дякуючи Богу, ми вже вдома. Більше, як 4 тони вантажу було доставлено на Схід та розвезено по позиціях від Трьохізбенки до Маріуполя. Наші захисники і я особисто дякуємо всім за довіру і тепло, підтримку молитовну та матеріальну. Божого благословіння усім, Слава Україні!» — написав священник у мережі в суботу, 26 грудня.

null
 
null
null
null

Фото зі сторінки о. Андрія Любуня


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі