Я вже давно не сплю з чоловіком в одному ліжку — цю фразу часто можливо почути від жінок за п'ятдесят

28.12.2020 01:09   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Я дуже довго думала, що всі ті, хто живе у шлюбі ділять подружнє ложе один з одним. Зовсім недавно я дізналася, що це тільки мої фантазії, через те, що дуже часто проживши у шлюбі двадцять і більше років, подружжя починає спати не лише в різних ліжках, але навіть і в різних кімнатах. І це дуже поширене явище, інформує Ukr.Media.

Поговоривши зі своїми знайомими жінками, яким за п'ятдесят, я дізналася, що практично всі вони вже давно не сплять разом, а є й такі, які перестали з чоловіком ділити подружнє ложе ще до того, як розміняли шостий десяток.

Ви можете засумніватися в тих відомостях, які я вам надала, але таке ж дослідження було проведено в Америці, і воно підтвердило той факт, що пар, які не сплять разом — двадцять п'ять відсотків. Іноді люди перестають спати разом через якісь конфлікти, але це швидше виняток, ніж правило.

 

Випадків, коли один з подружжя змушений покинути подружнє ложе через конфлікт дуже багато, але після сварок люди миряться і все повертається на круги своя. Однак, що стає причиною того, що люди перестають спати разом? Я хочу поділитися з вами деякими своїми міркуваннями з цього приводу.

Іноді це відбувається виключно з практичних міркувань, через те, що у подружжя різні графіки, і щоб кожен з партнерів мав можливість виспатися подружжя йде на такий компроміс.

Іноді в другій спальні встановлюють телевізор, тож той кому не потрібно рано вставати на роботу може довше подивитися телевізор.

Побути насамоті з собою — це бажання багатьох, яке може бути абсолютно неусвідомленим.

Протягом дня жінка піклується про свою родину, а ввечері їй необхідно усамітнення.

Зазвичай, це рішення одного з партнерів, а другий просто до такого його рішення ставиться з розумінням. Іноді роздільний сон необхідний за медичними показниками, це я так м'яко назвала хропіння. Також спати в різних кімнатах дуже зручно, якщо в одного з подружжя занадто чуйний сон, і він прокидається навіть від найменшого руху свого партнера.

Для занадто чутливих особистостей, а також тих, кому дуже важко заснути під «нічні трелі» чоловіка роздільний сон — це справжній порятунок, і він далеко не завжди вказує на те, що в парі існують певні проблеми у взаєминах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі






Опілля квас
Радіо
TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Архів новин