Доброчинця з Тернополя нагородили престижною премією

Опубліковано:
27 Грудня, 2020

Волонтер із Кременця Богдан Неділь отримав відзнаку від громадської ініціативи Євромайдан SOS. Ця волонтерська негрошова премія була заснована в 2014 році, щоб підтримати звичайних людей, які роблять надзвичайні речі. У такий спосіб її організатори прагнуть відзначити роботу доброчинців, які працюють у різних сферах, популяризувати волонтерський рух в Україні. Цього року номінували на цю відзнаку і мешканця Кременця.

Богдан Неділь вже п’ять років активно допомагає українським військовим. Він сприяє реалізації потреб вояків, координує збір допомоги. Доброчинністю чоловік займається, незважаючи на проблеми зі здоров’ям: після складної травми його паралізувало, він отримав інвалідність. Богдан із дружиною виховують двох дітей і у їхнього старшого сина ДЦП.

Про відчуття, які мотивують Богдана Неділя підтримувати військових, йдеться у дописі на сторінці Євромайдан SOS.

null

«Я – інвалід першої групи, тож чим маю можливість, тим і допомагаю – фокусуюся на армії. Почався мій волонтерський шлях з того, що я віддав свій бензиновий генератор, і так продовжився. Я насправді дуже радію тому, що можу допомогти хлопцям», – розповідає Богдан.

Богдан впевнений, що раніше люди частіше робили добрі справи. Однак вдячний тим, хто досі допомагає. Для хлопця волонтерство – це віра в те, що ми переможемо.

«Дуже приємно, коли хлопці дякують. Для мене важливі особисті зустрічі з ними та можливість потиснути їм руки», – відзначив волонтер.

Фото з Фейсбуку

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Богдан Неділь, #Євромайдан SOS, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: