У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся вебінар з дев’ятикласниками

Опубліковано:
27 Грудня, 2020

Тема вибору майбутнього фаху залишається актуальною, особливо для старшокласників. Так, в рамках засідання клубу “Час ”Z” відбувся вебінар у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості з дев’ятикласниками ТНВК “Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука”.

Фахівець з профорієнтації ТМРЦЗ Оксана Гороховська ознайомила учнів з оптимальною формулою вибору професії «хочу-можу-треба» та з напрямками професійної діяльності, залежно від предмету праці, акцентуючи увагу на психологічних вимогах. Школярів цікавили питання, які професії будуть актуальними у майбутньому та які є популярними вже сьогодні.

Щоб краще розібратись із власними можливостями, професійними інтересами та цінностями, старшокласникам було запропоновано пройти тестування на профорієнтаційній платформі “Моя професія – консультаційна мережа” .

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: