Підведено підсумки конкурсу на кращий журналістський матеріал на тему «Чи можливе життя без інтернатів?»

Опубліковано:
27 Грудня, 2020

Днями експертами Проєкту «Реформування закладів інституційного догляду та виховання дітей у Тернопільській області» підведено підсумки конкурсу на кращий журналістський матеріал на тему «Чи можливе життя без інтернатів?».

Конкурс проводився для журналістів Тернопільщини з метою показати суспільству досягнення та результати реформи, її втілення на прикладі Тернопільської області, підвищення рівня обізнаності населення щодо сімейних форм виховання та патронату.

Переможцями стали:

1 місце – Ліля Костишин (за матеріал «Сонце в долонях», газета «Вільне життя»);

2 місце –  Світлана Шевчук («Народжені серцем. Багатодітна родина Рожицьких взяла на виховання ще двох діток», Тернопільський Медіа Центр);

3 місце – Христина Надала («Дитина любить те, що в домі батька», газета «Вільне життя»).

Вітаємо з перемогою! Дякуємо всім за участь. Варто зазначити, що публікації переможниць  на реальних приклад показують те, що життя без інтернатів можливе, що діти найщасливі в оточенні саме рідних людей. І тому реформування інтернатних закладів нині, як ніколи, на часі.

Про Проєкт:

Проєкт «Реформування закладів інституційного догляду та виховання дітей у Тернопільській області» впроваджується у рамках програми Міністерства соціальної політики України «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» консорціумом ОxfordPolicyManagement (Великобританія), до складу якого входять Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині», Український фонд «Благополуччя дітей» та СОС Кіндердорф Інтернешнл (Австрія), за підтримки Міжнародного банку реконструкції та розвитку. www.4children.in.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рейтинг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: