Тернопільський педагогічний університет зробить реконструкцію стадіону за 35,6 млн грн.

Опубліковано:
27 Грудня, 2020
Стадіон Тернопільського національного педагогічного університету, що на вул. Винниченка, наразі перебуває в незадовільному стані та потребує якнайшвидшої реконструкції. Її таки зроблять. За 35,6 млн грн. до березня 2022 року.

Роботи виконуватиме ТОВ «Спорт Буд Україна», яке перемогло у тендері та 18 грудня підписало контракт з університетом. Варто зазначити, що окрім переможця, участь у торгах взяло ще шість компаній. Три із них пропонували здійснити ремонт стадіону дешевше. Наприклад, остаточна пропозиція ТОВ «Торгово-промислова компанія «Будспорт» була на 3,7 млн грн дешевшою, а ТОВ «Будремсервіс» і ТОВ «Укргрінспорт» на 1,2 та 860 тис. грн відповідно. Проте тендерний комітет відхилив усі ці пропозиції через помилки у кошторисах.

Отож, що буде після завершення робіт? Технічним завданням передбачено, що підрядник нанесе штучне покриття на ігрове поле, облаштує бігові доріжки, трибуни та господарську будівлю. Також встановлять інформаційні табло, зовнішнє освітлення та систему дренажу. До кінця поточного 2020 року на роботи виділять 8,7 млн грн.

Як повідомляє видання «Наші гроші», «Спорт Буд Україна» створено лише наприкінці 2019 року. Його директоркою та власницею є мешканка Дніпра Наталія Ачкасова. Іншого бізнесу у Ачкасової немає. Наразі компанія отримала вже два державних підряди на загальну суму 52,6 млн грн: на реконструкцію стадіону у Тернополі і на будівництво комплексу спортивних майданчиків у місті Таврійськ (Херсонська область) за 17 млн грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт стадіону, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНПУ ім. В. Гнатюка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: