Спортсменка з Тернопільщини виборола призове місце у світовому турнірі

Опубліковано:
27 Грудня, 2020
Про перемогу своєї підопічної розповів тренер з Тернополя Віктор Мацикур.

На власній сторінці у Фейсбук Віктор повідомив, що спортсменка, яку він тренував отримав одне з перших місць на світовому турнірі.

“Пишаюсь своєю вихованкою Яною. Два тижні тому вона виборола 4 місце на одному з самих престижних турнірів в світі “Arnold Classic”, титул якого часто прирівнюють до титулу Чемпіона світу.

Турнір проходив в Іспанії, місті Санта Суссана, Яна Помозибіда виступала в традиційній для себе категорії «фітнес бікіні». Три роки тому вони приїхала з Нідерландів, де зараз проживає, у свій рідний Тернопіль і за півроку, практично «з нуля» (хіба що досвід танців був потрібен для граційного дефіле на сцені) з моїми тренуваннями, у тоді ще нашому з дружиною залі «Vitamin Gym” Яна зробила чудову для дебюту форму та стала фіналісткою на Чемпіонаті України (на другому фото).

Після такого вдалого та позитивного старту я був впевнений – Яна продовжить після повернення в Амстердам працювати та вдосконалюватись, – відзначив Віктор Мацикур, спортсмен та тренер з Тернополя. – За цей період вона кілька разів перемагала на чемпіонаті Нідерландів, на турнірі легендарної Джудіт Бергман. І ось фінал «Arnold Classic”.

Чудовий приклад цілеспрямованості і це при відсутності тренера останнім часом! Хоча мушу додати, що Яна тоді ж завершила навчання на моєму курсі і зараз сама є тренером у одному з місцевих залів у Амстердамі”. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #турнір з бодібілдингу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: