У бюджеті Тернопільської громади на наступний рік не вистачає коштів на зарплату педагогам

Опубліковано:
26 Грудня, 2020
24 грудня відбулося засідання другої сесії Тернопільської міської ради, під час якого депутати ухвалили бюджет громади на 2021 рік. Так, за словами мера Тернополя Сергія Надала, основні акценти при його формуванні приділялися забезпеченості по соціально-захищених статтях. Втім, схоже, педагогам поки не щастить.

Так, кошти на виплату заробітної плати педагогічним працівникам, які утримуються за рахунок освітньої субвенції, додаткової дотації та інших освітніх субвенцій, на сьогоднішній день передбачені в розмірі 507,9 млн грн при повній потребі 521,2 млн грн. Тобто забезпеченість складає 97,4 %. Відтак,  додаткова потреба –  13,3 млн грн.

Про це йдеться у у видатковій частині оприлюдненого на сайті ТМР бюджету на 2021 рік.

Втім, це ситуація стано на зараз і вона, ймовірно, зміниться — гроші знайдуть.

Загалом, видатки бюджету Тернопільської громади на 2021 рік плануються в сумі 2723,3 млн грн, в тому числі по загальному фонду 2015,3 млн грн і по спеціальному фонду – 708,0 млн грн.

На виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам бюджетної сфери спрямовано 1344,3 млн грн, в тому числі за рахунок бюджету громади – 837,3 млн грн та державного і обласного бюджетів – 507,9 млн грн.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зарплата педагогів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: