Вперше у Тернополі відбувся Молодіжний Молитовний сніданок

25.12.2020 13:45   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі  відбувся перший Молодіжний Молитовний сніданок.  Участь у  заході   взяли  священнослужителі різних конфесій, представники релігійних організацій, керівництво області, громадські та культурні діячі, освітяни і науковців, лідери молодіжного середовища та представники соціально-відповідального бізнесу. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«У цьому році, завдяки нашій активній молоді та добрій співпраці молодіжного і громадського сектору з місцевим самоврядуванням, Тернопіль виборов почесне право носити звання «Молодіжна столиця України». На жаль, через пандемію коронавірусу ми не змогли провести цей рік повноцінно, і багато заходів загальнодержавного масштабу, що були заплановані, довелося або скасувати, або провести онлайн. Проте, я дякую представникам молоді за небайдужість та за ті важливі кроки, що були зроблені задля розвитку і процвітання нашого міста. Я вірю, що цей І Молодіжний молитовний сніданок у Тернополі, як і всі наступні, слугуватиме високій меті та сприятиме ціннісному зростанню молодого покоління України», -  зазначив мер міста  Сергій Надал.

До слова, такі Молодіжні сніданки уже понад 60 років такі проходять у Конгресі США, Європарламенті, у Німеччині, Норвегії та інших країнах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі