У Тернополі накрили кубло «галицьких сепаратистів»

Опубліковано:
24 Грудня, 2020

Учасників підпільної мережі сепаратистів, що самовільно проголосили себе керівниками Тернопільської міської ради, обшукують сьогодні у Тернополі співробітники Національної поліції та СБУ.

З власних джерел нам стало відомо, що обшуки у помешканнях тернополян пов’язані із розслідуванням протиправної діяльність тернопільського осередку послідовників Анатолія Балахіна, колишнього сантехніка з Дніпра, який став відомим своїми закликами до створення в Україні самопроголошених альтернативних органів влади.

Виявляється, що на фоні останніх резонансних подій в Україні, непомітно для широкого загалу, в Тернополі відбулись збори десятка «диваків», які під проводим  одіозного гостя з Дніпропетровщини створили ліквідаційну комісію і без особливих вагань скасували міську раду Тернополя. Водночас, вони створили вже нову «Тернопільську міську раду» обравши серед себе міського голову та депутатів.

Під час обшуків правоохоронцям вдалося вилучили в учасників цього зібрання документи, якими вони зафіксували створення нового органу влади та самовільно присвоїли собі повноваження щодо управління громадою міста. Що ще слідчі віднайшли у помешканнях членів сепаратистського осередку наразі не відомо.

Сподіваємося, що правоохоронці найближчим часом повідомлять громадськість про обставини цих подій, розкривши деталі неординарного розслідування.

Нагадаємо читачам, що  Анатолій Балахін вже встиг відзначитися у Львівській області, де 08 грудня у селі Верхня Рожанка на Сколівщині кілька місцевих мешканців оголосили про створення власної «сільської ради».

Крім того, 19 грудня  правоохоронці взялися за осередок Балахіна на сусідній Рівненщині, де під час обшуків слідчі виявили заборонену для розповсюдження  проросійську літературу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #СБУ, #сепаратизм, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: