У Тернополі викрали та вимагала у чоловіка 800 тисяч доларів

Опубліковано:
24 Грудня, 2020

У Тернополі група осіб утримувала та катувала чоловіка. Зловмисники погрожували вбити чоловіка, якщо той не заплатить їм 800 тисяч доларів.

Як повідомляє поліція, чоловік займається бізнесом з криптовалюти. До Тернополя він приїхав з дружиною на день народження родича. На виїзді з Тернополя близько 19:00 група невідомих трьома авто заблокувала йому дорогу. Зловмисники витягли чоловіка з салону та силою заштовхали в багажник іномарки, надягнувши на руки кайданки. Дружину посадили в інше авто і повезли в невідомому напрямку.

Про злочин та своє місце перебування повідомив сам потерпілий уже над ранок після ночі катувань. Під час обшуку злочинці не знайшли у чоловіка телефон.

Правоохоронці затримали вдалося затримати двох з семи підозрюваних – співорганізатора та виконавця. Їм обрали запобіжний захід тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 630 та 500 тисяч гривень відповідно. Ще одного учасника угрупування затримали півтори доби після злочину. До правоохоронців самостійно прийшов і здався організатор.

Також знайшли дружину, яку утримували в одному з готелів Тернополя. До неї фізичну силу не застосовували.

Наразі правоохоронці встановлюють місце перебування ще трьох підозрюваних. Відомо, що один з групи уже встиг перетнути кордон.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнесмен, #криптовалюта, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: