Тернополяни зможуть поставити питання чемпіону світу з біатлону

Опубліковано:
24 Грудня, 2020

У Тернополі, у рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності», запускають нову рубрику #ЗапальнаРозмова. Відтак уже завтра, 25 грудня о 15:00 год, відбудеться онлайн-зустріч з Дмитром Підручним.

Як зазначає керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин, проєкт має на меті мотивувати людей та таким чином змінювати громади.

«У громадському секторі України задіяно орієнтовно 3-5% мешканців, але ми дуже хочемо збільшити цей показник. Тому будемо спілкуватись з відомими людьми, яких читають і слухають ті, хто ще не задіяний в громадському секторі. Таким чином ми сподіваємось вийти на нову аудиторію та мотивувати її бути активною і змінювати свої громади на краще», – каже запуск нової ініціативи керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин.

Для участі в онлайн-зустрічі необхідно буде зареєструватися. Учасники зможуть поставити питання героєві рубрики, ба більше, автор найкращого запитання, на думку Дмитра, отримає від нього подарунок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: ##ЗапальнаРозмова, #ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», #дмитро підручний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: