Заступник управління Тернопільської ОДА завдав збитків державі

Опубліковано:
23 Грудня, 2020

Заступник начальника одного з управління ОДА завдав збитків державі майже на 1 млн грн. Прокуратура розпочала розслідування.

Як повідомляє Тернопільська обласна прокуратура, посадовець відповідав за технічний нагляд будівництва оперативно-диспетчерської служби Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у м. Тернополі та підключення ОДС до телекомунікаційної мережі загального користування. Держслужбовець видав акт приймання виконаних будівельних робіт з недостовірними відомостями у ньому. У документації йшлося про відповідність спеціалізованого програмного забезпечення вимогам проєктної документації, хоча насправді це не відповідало дійсності. У результаті чого держава зазнала збитків майже на 1 млн грн.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #тернопіль, #тернопільські новини, #Центр екстреної медичної допомоги
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: