«ЄС» та «Слуги народу» - проти: тернопільські депутати не підтримали звернення щодо недопустимості закону про особливий статус Донбасу

23.12.2020 17:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Сьогодні, 23  грудня, під час  сесії Тернопільської обласної ради депутати  політичних сил «ЄС» та «Слуги народу» відмовилася підтримати звернення,  щодо неприпустимості продовження закону про особливий статус Донбасу. Про це пише інтернет-видання «Тернополяни».

Позиція депутати  облради, які не підтримали  звернення, така: жодних особливих статусів окремих територій; бойовики повинні відповісти за свої злочини перед українським народом; завершення російсько-української війни можливе тільки перемогою України за Українським порядком.

Нагадаємо,  що у Верховній Раді зареєстровано законопроєкт, який пропонує продовжити на рік дію закону про особливий порядок місцевого самоврядування на Донбасі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі