«Безпека дорожнього руху»: на дорогах Тернопільщини встановлюють вагові комплекси

Опубліковано:
22 Грудня, 2020

На дорогах області встановили два нових вагових комплекси для зважування великогабаритного транспорту. На їх придбання витратили 500 тис. грн. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація. 

Як зазначає голова ОДА Володимир Труш, при будівництві дороги М-19 були запроєктовані майданчики для зважування великогабаритного транспорту. На них встановлять вагові комплекси. Оскільки установки є мобільними, то їх будуть переміщати відповідно складеного графіка. 

«Цьогоріч ми відновили в області понад 160 км доріг. Зокрема, автошлях міжнародного значення М-19. Втім, одне питання збудувати дорогу, інше – зберегти. Тому правильна експлуатація дороги та дотримання вагових обмежень є надзвичайно важливим питанням. Адже перевантажений транспорт є одним з найбільших чинників, які впливають на стан доріг», — зазначає голова обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Крім того, в області вже працює три зважувальних комплекси. Два з них — Служби автомобільних доріг. За час роботи було виявлено 433 порушень приблизно на суму 79 тисяч євро. З цих коштів вже сплачено 1 млн до бюджету.

До слова, вагові комплекти придбали у рамках програми «Безпека дорожнього руху».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вагові установки, #вантажівки, #М-12, #М-19, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фури
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: