У рамках популяризації туристичних місць Тернопільщини відбувся блог-тур. Блогерів з різних куточків України познайомили із видатними пам’ятками культури та архітектури області.

«Ми хотіли показати нашим гостям найцікавіші об’єкти, привітних людей, які завжди готові прийняти туристів. Відтак у туристичний маршрут увійшли: Вишнівець Кременець, Збараж, Зарваниця, Чортків, Теребовля та інші локації. Наші гості змогли познайомитися з історією кожного міста та посмакували смачними стравами», – розповідає заступник начальника управління туризму Ростислав Яцків.

Подорож блогерів на Тернопільщину тривала  з 17 до 20 грудня. За цей час вони відвідали Вишнівецький палац, Кременецький замок, побували на санній трасі, побачили легендарний віадук поблизу Теребовлі тощо. Також у рамках туру блогери взяли участь у смолоскипній ході.

Як зазначає учасниця блог-туру Галина Аксьонова, серед усіх побачених об’єктів один відрізняється – Бункер бригади Больцано, який знаходиться між Тернополем та Зарваницею.

null

«Це місце є першим у моєму списку – «маю приїхати знову». У навколишніх лісах таких укріплень багато: десь ще є ДЗОТи (дерево-земляна оборонна точка) чи казарми, десь проводили розкопки. Все це досліджують, вивчають, та навіть можна домовитися про екскурсію. Самі ж бліндажі трималися сто років. Ніхто не знає скільки вони ще простоять. Тому треба йти і дивитись, поки є така можливість», – каже Галина Аксьонова.

До слова, з метою невеличкої промоції краю, Асоціація Незалежних Блогерів (АНБ) уже не вперше проводить блог-тур на Тернопільщині. Відомі блогери відвідують найцікавіші міста та місця Тернопілля і знайомлять з нашим краєм тисячі своїх підписників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #блог-тур, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: